Používate zastaralý internetový prehliadač.
V záujme Vašej bezpečnosti a ochrany si prosím stiahnite a nainštalujte moderný prehliadač napr. Mozilla Firefox.
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Rozumiem

Endodoncia - gyökérkezelés

Azokban az esetekben, amikor a bakteriális fertőzés (a fogszuvasodás) az idegkamráig, vagyis az idegekig jut, nem lehetséges a fog gyógyítása csupán töltőanyaggal. A fertőzés vagy a fájdalom eltávolításához kezelni kell a fog gyökérrendszerét, ami többszöri, általában háromszori látogatást jelent.

Endodoncia - gyökérkezelés

Először eltávolítjuk az érintett fogideget és a gyulladást, a gyökérrendszert kellő képen kitisztítjuk és fertőtlenítjük, majd a kapott üreget gyökér töltőanyaggal kitöltjük. A fog a rekonstruálása után továbbra is teljes mértékben betölti szerepét, és a kezelés által hatékonyan megnő a fog élettartalma.

A gyökérkezelés segít elkerülni a bonyolultabb műtéteket, a gyulladt fog által okozott károkat, kellemetlenségeket és fájdalmat.

vissza a szolgáltatásokhoz

Pácienseink véleménye

 • A DENTAL PRIMben sok hiányosságtól szabadultam meg, amelyeket általánosnak gondoltam. A "nyugágyban" szinte elfelejtettem, hogy a fogorvosnál vagyok - "kellemes fogterápiát" éreztem a professzionális hozzáállásnak és segítőkészségnek köszönhetően
  Erik
 • Nagyon elégedett vagyok! Fájdalommentes kezelés, barátságos hozzáállás, kommunikáció a pácienssel, elégedettség az eredménnyel.
  Miroslava
 • Maximális elégedettség :) segítőkészség az időpont egyeztetésben és a rendelő jó elérhetősége.
  Nicol
 • Kellemes élmény profizmussal kombinálva;) A személyzet magas szintű hozzáállása. Nagyon ajánlom!
  Štefan
 • ... nagy megelégedés .... lányunk első foghúzása :) a kislányunk egyáltalán nem félt, a fogorvos mindent elmondott neki, és állítása szerint nem is fájt neki ...
  Sasha
 • Abszolút mértékű elégedettség, az egész csapat barátságos, emberi, mosolygós. Fájdalommentes kezelés és a betegekhez való hozzáállás egyest érdemel.
  Veronika
 • Maximális elégedettség. Fájdalommentes kezelés :) Nagyon kedves, barátságos orvos és nővér. Nagyon elégedett vagyok.
  Klaudia