Používate zastaralý internetový prehliadač.
V záujme Vašej bezpečnosti a ochrany si prosím stiahnite a nainštalujte moderný prehliadač napr. Mozilla Firefox.
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Rozumiem

Gyermek fogászat

A gyermek fogászat a gyermekek gondozására, ellátására szakosodott - az első tejfogak metszésétől, a vegyes fogzáson keresztül a fogzás végleges cseréjéig. Az első találkozásokon bemutatjuk a gyerekeknek a környezetet, tájékoztatjuk a szülőket a vizsgálatokról és tanácsot adunk a kicsi paciens fogainak megfelelő ápolásáról. Hasonlóképpen, a kezelés félelmének kiküszöbölése érdekében kéjgáz felhasználásának lehetőségét is kínáljuk.

Gyermek fogászat

Nagy hangsúlyt fektetünk a fogszuvasodás megelőzésére, a megfelelő higiéniai szokások kialakítására, a rendszeres fogászati ellenőrzésekre és a fogászati rendellenességek kiküszöbölésére. A gyermekpaciensek látogatásának optimális időszaka évente kétszer a 18. életév betöltéséig.

Az egészséges gyerekfogak rágófelületét a fogszuvasodástól, úgynevezett barázdazárással védjük. A művelet fájdalommentes, amelynek során a fogakat először megtisztítjuk, majd speciális zselét teszünk rá, amit egy kis idő után lemosunk és végül a folyékony krémmel beöntjük a fog barázdarendszerét, amelyet kék fénnyel átvilágítunk. A "tömítés" megakadályozza a fogszuvasodás kialakulását a gyermekek frissen kibújt állandó fogainak rágólapján.

vissza a szolgáltatásokhoz

Pácienseink véleménye

 • A DENTAL PRIMben sok hiányosságtól szabadultam meg, amelyeket általánosnak gondoltam. A "nyugágyban" szinte elfelejtettem, hogy a fogorvosnál vagyok - "kellemes fogterápiát" éreztem a professzionális hozzáállásnak és segítőkészségnek köszönhetően
  Erik
 • Nagyon elégedett vagyok! Fájdalommentes kezelés, barátságos hozzáállás, kommunikáció a pácienssel, elégedettség az eredménnyel.
  Miroslava
 • Maximális elégedettség :) segítőkészség az időpont egyeztetésben és a rendelő jó elérhetősége.
  Nicol
 • Kellemes élmény profizmussal kombinálva;) A személyzet magas szintű hozzáállása. Nagyon ajánlom!
  Štefan
 • ... nagy megelégedés .... lányunk első foghúzása :) a kislányunk egyáltalán nem félt, a fogorvos mindent elmondott neki, és állítása szerint nem is fájt neki ...
  Sasha
 • Abszolút mértékű elégedettség, az egész csapat barátságos, emberi, mosolygós. Fájdalommentes kezelés és a betegekhez való hozzáállás egyest érdemel.
  Veronika
 • Maximális elégedettség. Fájdalommentes kezelés :) Nagyon kedves, barátságos orvos és nővér. Nagyon elégedett vagyok.
  Klaudia