Používate zastaralý internetový prehliadač.
V záujme Vašej bezpečnosti a ochrany si prosím stiahnite a nainštalujte moderný prehliadač napr. Mozilla Firefox.
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Rozumiem

Kéjgáz - Master Flux PLUS

A kéjgáz rendkívül hatékony és biztonságos fájdalomcsillapító, nyugtató hatású - elnyomja a félelem és szorongás érzetét, és eufóriát idéz elő.

Kéjgáz - Master Flux PLUS

Rendelőinkben a Master Flux PLUS kezelést kínáljuk. Ez egy inhalációs eszköz, melynek során dinitrogén-oxid (N2O) és oxigén (O2) keverékét adagolunk a paciensnek. Az adagolás orrmaszk segítségével történik. A keverék belélegzéséhez fontos, hogy a beteg az orrán keresztül lélegezzen. A paciens egész idő alatt a tudatánál van, ellazult, nyugodt állapotban. Előfordul, hogy néhány gyerek nem emlékszik a kezelésre, és ezáltal nem félnek újból visszatérni a fogászati rendelőbe. A felnőttek olyan hangulatban vannak, mintha néhány pohárka alkoholt fogyasztottak volna. A kéjgáz nagy előnye, hogy amilyen gyorsan hat, olyan gyorsan fel is szívódik a szervezetből, így pár perc elteltével a kezelés után már vezethet is a paciens.

A belélegzett gáz éber állapotban lehetővé teszi a betegeknek, hogy szorongás nélkül átvészeljék a fogászati kezeléseket, legyőzzék a félelmet, amelyet a fogászati rendelőbe való belépéskor éreznek.

vissza a szolgáltatásokhoz

Pácienseink véleménye

 • A DENTAL PRIMben sok hiányosságtól szabadultam meg, amelyeket általánosnak gondoltam. A "nyugágyban" szinte elfelejtettem, hogy a fogorvosnál vagyok - "kellemes fogterápiát" éreztem a professzionális hozzáállásnak és segítőkészségnek köszönhetően
  Erik
 • Nagyon elégedett vagyok! Fájdalommentes kezelés, barátságos hozzáállás, kommunikáció a pácienssel, elégedettség az eredménnyel.
  Miroslava
 • Maximális elégedettség :) segítőkészség az időpont egyeztetésben és a rendelő jó elérhetősége.
  Nicol
 • Kellemes élmény profizmussal kombinálva;) A személyzet magas szintű hozzáállása. Nagyon ajánlom!
  Štefan
 • ... nagy megelégedés .... lányunk első foghúzása :) a kislányunk egyáltalán nem félt, a fogorvos mindent elmondott neki, és állítása szerint nem is fájt neki ...
  Sasha
 • Abszolút mértékű elégedettség, az egész csapat barátságos, emberi, mosolygós. Fájdalommentes kezelés és a betegekhez való hozzáállás egyest érdemel.
  Veronika
 • Maximális elégedettség. Fájdalommentes kezelés :) Nagyon kedves, barátságos orvos és nővér. Nagyon elégedett vagyok.
  Klaudia