Používate zastaralý internetový prehliadač.
V záujme Vašej bezpečnosti a ochrany si prosím stiahnite a nainštalujte moderný prehliadač napr. Mozilla Firefox.
Pri používaní tejto stránky dochádza k spracovaniu cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať kvalitu služieb. Spracovaniu cookies zabránite zmenou nastavenia v internetovom prehliadači. Rozumiem

Rólunk - Dental-Prim

Rólunk

Hiszünk abban, hogy amit csinálunk, és azt szívből csináljuk, akkor az eredmény lenyűgöző lesz. Ennek köszönhetően biztos lehet a minőségi ellátásban. Előtérbe helyezzük az időszerű, a minimálisan invazív ellátást, valamint a fogak megmentését. Célunk a fájdalommentesség, a pontosság, amelynek köszönhetően elégedettséget és tartósságot garantálunk.

Rendelőink alapkövét Doktor Bodák László fektette le 1995-ben Királyhelmecen, és 2005-től a lánya, Doktor Szabó Bodák Magdolna is együttműködik a páciensek ellátásában. 2008-ban a Dental-Prim egy duplarendelővel bővült Kassa belvárosában.

Ahogy az édesapa megtanította lányának a minőségi ellátást, most ezt a tudást a lánya igyekszik átadni minden egyes munkatársának.

Számlázási adatok

Dental-Prim, s.r.o.
Géresi út 69
077 01 Királyhelmec

Szlovák köztársaság

Reg.szám: 36588083
Adószám: 2021931538

Pácienseink véleménye

 • A DENTAL PRIMben sok hiányosságtól szabadultam meg, amelyeket általánosnak gondoltam. A "nyugágyban" szinte elfelejtettem, hogy a fogorvosnál vagyok - "kellemes fogterápiát" éreztem a professzionális hozzáállásnak és segítőkészségnek köszönhetően
  Erik
 • Nagyon elégedett vagyok! Fájdalommentes kezelés, barátságos hozzáállás, kommunikáció a pácienssel, elégedettség az eredménnyel.
  Miroslava
 • Maximális elégedettség :) segítőkészség az időpont egyeztetésben és a rendelő jó elérhetősége.
  Nicol
 • Kellemes élmény profizmussal kombinálva;) A személyzet magas szintű hozzáállása. Nagyon ajánlom!
  Štefan
 • ... nagy megelégedés .... lányunk első foghúzása :) a kislányunk egyáltalán nem félt, a fogorvos mindent elmondott neki, és állítása szerint nem is fájt neki ...
  Sasha
 • Abszolút mértékű elégedettség, az egész csapat barátságos, emberi, mosolygós. Fájdalommentes kezelés és a betegekhez való hozzáállás egyest érdemel.
  Veronika
 • Maximális elégedettség. Fájdalommentes kezelés :) Nagyon kedves, barátságos orvos és nővér. Nagyon elégedett vagyok.
  Klaudia